Høyer Trondheim

Reisebrev: innkjøp i Paris

PARIS, MILANO, KØBENHAVN
I dag får dere bli med Lisbeth og Ingrid på tur i noen av Europas motemetropoler.
Timeplanen var fullstappet, da de sammen med Vilde fra Høyer Luxury på Egertorget har gjort innkjøp for vår og sommer 2016. Mesteparten av tiden ble brukt i Paris, men de har også vært innom Milano og København. Det har vært en inspirerende periode, og damene rapporterer om noen ekepsjonelt sterke kolleksjoner. Les dagens innlegg og se hva de har opplevd!

1. Paris: Chloé
En av turens høydepunkter. Det var til stor inspirasjon å få se et utdrag fra kleskolleksjonen i showrommet. Når det kommer til tilbehør er det bare å glede seg! Nå er det spesielt tre veskemodeller som gjelder; Drew (som dere allerede kjenner fra butikk), Faye og Hudson (nyheter for 2016.) Chloé er i en unik posisjon denne våren, da alle disse er stemplet som it-vesker. Merket har med andre ord tre av de heteste veskemodellene i bransjen på en og samme tid. Det var også et svært godt utvalg av solbriller, som vi gleder oss til å vise dere neste år.

parismil

 

 2. Paris: Proenza Schouler, Valentino og Stella McCartney
Hos disse luxurymerkene er det desverre forbudt å ta bilder.
Proenza Schouler leverte som vanlig. Denne gang falt vi for en lekker konjakkfarge, og vi fikk se nye vesker med mindre «stive» preg. Hos Valentino har vi utvidet kolleksjonen og kjøpt sneakers, ballerinas, sandaler, pumps og en helt ny Rockstud pump som det bare er å glede seg til. Gjett om den er lekker! Stella McCartney viste en klassisk og tidløs kolleksjon, med mange delikate plagg å velge mellom. Rutemønster var gjenganger.

3. Paris: Vince og Theory
Dette er merker for deg som skal investere i tidløse garderobefavoritter. Vince er en soleklar vinner når det kommer til kvalitet. Ingen er så gode på kasjmir som de. De har også noen vanvittig gode buksemodeller, som selvfølgelig kommer til Høyer Trondheim. Vince skuffer aldri, og man har alltid en god følelse når man forlater et innkjøp hos de. Theory var vakkert og enkelt. De er gode på konfeksjon, og byr på blazers, dress og kåper i materialer det bare oser kvalitet av. Ingrid forteller at hvis hun i 2016 kun kan investere i en dress og en kåpe, så må det nok bli fra Theory. Denne gang så vi også noen fine nyanser av beige.

4. Paris: Marc Jacobs og Carven
Mange lurer nok på hva som skjer hos Marc Jacobs nå som Marc by Marc Jacobs legges ned. Det har vært en spenning uten like rundt temaet, og på turen fikk vi svaret. Marc Jacobs satser for fullt og lykkes med å gi veskene et større touch av luxury, samtidig som prisene ikke skytes i været. Lisbeth og Ingrid var bergtatt av utvalget, og mener dette er deres beste veskekolleksjon noen sinne. For dere som lurer, er det kjøpt varianter i fargene grønt, sort, blått og rødt.

Carven var også utrolig bra. Feminint, yndig og sukkersøtt, men samtidig med et sporty og lekent preg. Damene likte det de så, og mener det var en veldig typisk Carvenkolleksjon.

parismilPicMonkey Collage

5. Paris: Tips til lunsj og middag
Et besøk innom Costes anbefales når du er i Paris. Her er det en unik atmosfære som gjør det morsomt å være gjest, enten du skal spise lunsj eller middag. Her er klientellet alt fra 15-90 år, og du kan stadig observere kjendiser, bloggere og flotte, franske damer. Du kan velge om du vil sitte inne eller i en bakgård med tak.

Kinu er en annen anbefaling. Her får du sushi på sitt beste!

parismil2PicMonkey Collage

6. Paris: Alice + Olivia og Lanvin
Nydelige, delikate kjoler i lange og korte varianter. Alice + Olivia viste en lekker kolleksjon med både blonder og perler. Plaggene på bildet til høyre illustrerer hva som kommer til Høyer Trondheim. Lisbeth og Ingrid var også en tur innom showrommet til Lanvin. Det var interessant å observere utvalget, selv om det ikke ble gjort noe innkjøp.

parismil5

7. Milano: Tory Burch 
Sesongens store favoritt! Denne gang bar kolleksjonen et mer ungdommelig preg enn tidligere. Merket er kjent for å leke med mønster, og Ingrid forteller at hun synes de har gjort en god jobb med å velge kvaliteter som står i stil. Det var lette materialer, fargerikt, men delikat og stilrent. Her er det bare å glede seg!

8. Milano: Jimmy Choo
Å komme til Jimmy Choo er som å komme til et skoparadis! Her finner du alt fra diamanter og glitter til askepottsko med glasshæl og perler. Merket er nytt hos Høyer Trondheim fra neste år, og vi har kjøpt både klassiske pumps, en «arbeidssko» med litt lavere hæl enn Valentinos kitten-heel, samt noen glitrende pumps med perler.

9. København: Diane von Furstenberg
Aldri før har DvF vært så bra! Kolleksjonen var helt fantastisk, og med nytt showrom i København var det en fornøyelse å gjøre innkjøpet. Damene ble møtt med et hav av farger. Alle print falt i smak, og fargepalletten bydde på delikate pasteller og appelsinnyanser. Mange har sansen for kjolemodellen under til venstre. Dette er favorittkjolen til Ingrid, og den kommer neste år i fargene gul, lyseblå, mellomrosa, fersken, korall og mintgrønn. DvF blir også å finne hos Høyer Solsiden. Butikken skal fornyes og pusses opp, noe som markeres i mars 2016.

parismil6
10. Paris: Familiene kom på besøk mellom slagene
Til tross for en hektisk timeplan fikk Lisbeth og Ingrid sneket inn litt tid med familiene som kom på besøk. Et av høydepunktene var Disneyland Paris. De utnyttet også muligheten til å oppleve byen på sitt beste som «turister.» De var innom flere av de store attraksjonene som Eiffeltårnet, Notre-Dame og Seinen.

parismil7

Som dere skjønner er vi overveldet over hvor sterke kolleksjonene har vært. Gled dere til vesker, sko og fantastiske antrekk i 2016. Lisbeth og Ingrid er nå tilbake i Trondheim, og er klare for å fortsette høsten hos Høyer!
Husk å følg oss på instagram: @hoyertrondheim og @hoyermolde. Her legger vi stadig ut drypp av nyheter som ventes.

Ha en fortsatt fin søndagskveld! 😀

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

SALGSSPESIAL: CHLOÈ

Hos Høyer Trondheim har vi et enormt utvalg av lekre vesker og sko fra eksklusive Chloè. Dette er tilbehør som aldri går av moten, og som får hedersplassen i garderoben. Chloè sin historie er søt og inspirerende. I 1958 arrangerte Gabriella Chloé’s aller første moteshow på den kjente parisiske kaféen «Cafe de Flores». Paparazzier nøt…

Dame

Nyheter fra Zimmermann

Zimmermann tar pusten fra oss med nok en magisk kolleksjon med eventyrlige bluser og spektakulære kjoler. Denne kolleksjonen er full av lekre detaljer som dekorative stener og sløyfer, og blir bare flottere og flottere jo mer man beundrer kjolene. Delikate farger og voluminøse skjørt går også igjen, og selv om vi ikke har en anledning…

Dame

Salgsfavoritter fra Ganni

Salget er godt i gang, og hos Høyer Solsiden finner du utrolig mye fint fra Ganni på salget! Ganni er et av våre favorittmerker, og det populære merket har noe for enhver. Nå kan du kapre det som krydrer garderoben med lekne farger og styles, men også fine baseplagg med gode rabatter. I dag viser…

Høyer Trondheim

Nyheter fra By Malene Birger!

Salget går som det suser om dagen, både i butikk og på nettbutikken vår her! Men – vi har også fått inn mange fine nyheter, og i dag ville vi vise frem noen herlige nyheter i ull fra By Malene Birger! Perfekt i månedene fremover. Dette skinnskjørtet fra By Malene Birger må være et av…