Høyer Trondheim

Månedens favoritter: Oktober

I dag går startskuddet for en fast spalte her på bloggen, nemlig månedens favoritter. 1-2 ansatte hos Høyer Trondheim skal dele sin ønskeliste. Med dette håper vi å vise mer av de ansattes personlige stil, samt hvilke herlige nyheter som ankommer butikken. Først ut til å dele sine favorittplagg er Julie og Silje. Julie kjenner dere fra før, da hun har jobbet med bloggen siden dens oppstart. Silje er nyansatt.

Julie

Nedenfor har Julie på seg alle sine favoritter, der fellesnevneren er myke pastellfarger som lett lar seg kombinere med basegarderoben. Julie er veldig glad i gulldetaljer og kler seg gjerne i lyse farger – sommer som vinter.

HelfigurJulie

Kåpe Carven Skjerf Missoni Veske Chloé Sko R.M. Williams Solbriller Quay Jumpsuit By Malene Birger

KollasjJulie

Dette sier Julie om favorittene sine:  Kåpen fra Carven kjøpte Julie med en gang hun pakket den ut i butikken. Hun beskriver situasjonen som «kjærlighet ved første blikk» da hun så passformen og fargen. Dette er Julies første investering av en ordentlig kåpe og er en fin erstatning til parkas nå i høst og vinter, da den er laget i fantastisk ullkvalitet.

detaljsolbriller

Videre liker hun solbrillene fra Quay på grunn av gulldetaljene som gir «det lille ekstra». Julie mener selv hun kler gull bedre enn sølv, og da er disse brillene midt i blinken. Missoniskjerfet står høyt på hennes ønskeliste siden hun er glad i lyse, delikate farger. Dette komplimenterer garderoben hennes perfekt og vil dermed være et smart kjøp. Skoene fra R.M. Williams har Julie allerede sikret seg og de går til alt i garderoben hennes. Skinnet former seg etter føttene og er utrolig mykt. De perfekte hverdagsskoene i følge Julie! Vi har de også i en nydelig brunfarge i semsket skinn.

skodetalj

Julie er ofte å se i jumpsuit i butikken, og styler den like gjerne til skole som til fest. Denne burgunderrøde jumpsuiten fra By Malene Birger er både komfortabel og allsidig. Hun kombinerer den gjerne med et par pumps og en clutch til fest eller et par sneakers og skjerf til hverdags. Julie har ikke mye burgunder i garderoben fra før, men siden dette er en florerende farge i høst har hun blitt fristet til å prøve noe nytt. Marcie Mini fra Cholé beskriver Julie som en søt hverdagsveske som ville vært vel verdt investeringen da den glir rett inn i garderoben. Den har plass til det mest nødvendige og har nydelige detaljsømmer.

Silje

Silje liker å kombinere enkle plagg med ulike materialer for en klassisk, men spennende look. Hun er glad i å utnytte høyden sin ved å velge plagg som gjerne har god lengde.

Silje Helfigurbilde

Kåpe Stella McCartney Sko Chloé Skinnskjørt By Malene Birger Veske Proenza Schouler Genser By Malene Birger Solbriller Quay

KollasjSilje

Dette sier Silje om favorittene sine: Silje er opptatt av at mote skal være komfortabelt, praktisk og pent. Denne kåpen fra Stella McCartney valgte hun fordi den har god lengde og vil varme godt i høst og vinter. Lange kåper er både elegante og har den praktiske egenskapen at de varmer langt nedover beina. Stella McCartney er også et av hennes favorittmerker; det er enkle plagg med en klassisk vri! Grønt er også noe som kler Siljes farger veldig bra – og er en farge du vil se masse av fremover. Flatsene fra Chloé har Silje allerede kjøpt seg og bruker de flittig på jobb. Dette er sko i mykt skinn som hun planlegger å bruke både på skole og jobb. Bølgedetaljene er et klassisk kjennetegn fra Cholé og var den avgjørdene grunnen til at hun valgte disse skoene.

detaljveske

Skinnskjørtet fra By Malene Birger står høyt på ønskelisten, da Silje elsker å kombinere skinn med både strikk og silke. Hun har flere skinnskjørt i garderoben fra før, men synes dette skiller seg ut siden snittet er som et pencil skirt (det vil si at det er tettsittende fra livet og ned til rett over knærne.) I tillegg er det stretchy, noe som er et pluss. Vesken fra Proenza Schouler valgte Silje fordi hun har en forkjærlighet for semsket skinn og synes den utmerker seg fra andre vesker i samme kategori. Silje ønsker å rocke opp garderoben sin med denne godbiten!

detaljskjort2

By Malene Birger-genseren med høy hals har favorittsnittet til Silje. Hun er ikke så glad i å bruke skjerf, så hun lar heller slike plagg gjøre nytten når det er kaldt. Lilla passer også godt inn i garderoben hennes som består mye av mørke farger. Sist, men ikke minst; Solbrillene fra Quay er en klar favoritt hos Silje på grunn av de store glassene og turtoise-mønsteret som spiller fint i solen.

Julie, Silje og resten av gjengen håper dere likte den nye spalten og fikk plukket opp noen nyttige tips og inspirasjon på veien. Velkommen innom oss i Kongens Gate for høstens spennende nyheter!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Solsiden

Kjoler fra ByTimo

Noe av det beste vi vet er når det kommer en ny leveranse fra ByTimo! Det er alltid spennende å se hvilke farger, print og fasonger de kommer med, og vi blir like forelsket hver gang. Denne gangen er intet unntak, og flere av jentene på huset har allerede sikret seg sine favoritter! I dagens…

Herre

Fire flotte dresser til 17.mai

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…

Dame

Vakre festantrekk fra Max Mara

Er du på utkikk etter noen nye skatter til garderoben som du kan ha glede av år etter år må du se på disse fantastiske antrekkene fra Max Mara. Det italienske merket er best i sin klasse når det kommer til kvalitet og lekre passformer. Kreasjonene er tidløse, samtidig som de skiller seg ut. Med…

Dame

Fine hverdagskjoler!

Kjoler er både behagelige og fine, og med en favoritt i klesskapet har du alltid noe å ha på deg! Vi har kjoler til enhver anledning, og har alltid noe å by på de gangene du vil føle deg ekstra fin. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen flotte kjoler som er perfekt til hverdags,…