Høyer Trondheim

Julen med Maria Westerlind

Har du enda ikke funnet den perfekte julekjolen? Da må vi tipse om Maria Westerlind! Den svenske designeren henter inspirasjon fra farmoren sine gamle skisser, noe som gjenspeler seg i romantiske passformer med A-formede skjørt. Ingrid, Margareta og Julie har valgt hver sin favoritt. Disse skal de bruke hyppig i desember, og mener de er akkurat slik en julekjole bør være. De fleste modeller kan vaskes i maskin, og  lommer i sidene er også et pluss! Ta gjerne turen innom butikk, slik at vi kan vise deg de andre fantastiske kjolene.

PS! Husk at vi holder søndagsåpent kl. 14.00 – 19.00.

west9

west8

Ingrid

Denne kjolen heter VERENA. Mønsteret har en glansfull «touch,» og inneholder både rødt, blått og sort. Ingrid liker godt at modellen har litt arm.
Kjole Maria Westerlind Veske Stella McCartney Sko Samsøe Samsøe Armbånd Chloé

west

west4

Julie

Kjolen TANYA er et prakteksempel på «den lille sorte.» Stoffet bærer glansfult preg, og Julie bare elsker at den har lommer i sidene!
Kjole Maria Westerlind Veske Valentino Sko Valentino

west2

west6

Margareta

Hva er vel vakrere enn en rød kjole i  julen? Denne heter VANJA, og har trekvart arm. Kombinasjonen av ull og polyester gjør den myk og bevegelig.
Kjole Maria Westerlind Armbånd Chloé Ring Chloé Veske Chloé Sko Valentino

west3

west10

west7

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…