Høyer Trondheim

Høyer Trondheim Luxury

Velkommen til luxuryavdelingen. Et skattekammer i toppetasjen hos Høyer Trondheim.

Kongens gate 14. Du går inn døra og beveger deg oppover trappa. En munter låt spilles på anlegget og over deg henger en lysekrone med krystaller. Du kommer til toppetasjen og ser deg selv i det store speilet. Foran står to velkledde prøvedukker med de aller nyeste antrekk fra butikken. Forbi kassa og reolen med duftlys og liljer finner du noe fantastisk. Det er vesker, sko, klær og tilbehør fra noen av verdens mest anerkjente og innflytelsesrike motehus. De mest eksklusive materialer og alt fra klassiske til mer spennende design. Har du kommet til et skattekammer? Ja, det er jo Høyer Trondheims luxuryavdeling!

Luxuryavd nyredigering-9690

Luxuryavd nyredigering-9692

Dette er avdelingen for deg som vil investere i drømmeveska. Det er for deg som skal fornye garderoben og det er for deg som rett og slett er på utkikk etter inspirasjon. Hos Høyer Trondheim Luxury er det lov å komme for å dagdrømme!

Vi er stolte av å allerede ha noen av de gjeveste med på laget. Stella McCartney, Valentino, Chloé og Proenza Schouler er navn verdt å merke seg. Kvalitet står i fokus, og de fleste produkter produseres i Europa. Gjerne for hånd i egne verksteder.

Når man skal investere i et plagg eller i en veske eller et par sko, så er det en fordel å ha litt kunnskap om hva man faktisk betaler for. I dag skal vi gi en kjapp innføring i våre fire (snart fem) fantastiske luxuryleverandører. Side ved side henger merker som Carven, Theory, Dvf, Alice + Olivia og Vince. Toppetasjen byr med andre ord på noe av det gjeveste du kan finne innen mote.

Høyer Stella McCartney-6777

Høyer Stella McCartney-6761 Høyer Stella McCartney-6750

Høyer Stella McCartney-6809

Stella McCartney:
Datter av The Beatles-legenden Paul McCartney var tidligere hoveddesigner for Chloé. I 2001 inngikk hun joint venture med Gucci-gruppen, og fikk lansere sitt eget motehus. Dette er merket for deg som er opptatt av miljø og som tar avstand fra pels. Etikk og samfunnsansvar står sterkt for Stella. Derfor ekskluderes både skinn, pels og PVC fra kolleksjonene. Skarpe og enkle snitt, med svært feminine preg, er typiske kjennetegn. Hun har en unik evne til å kombinere det minimalistiske med det mer oppsiktsvekkende. Vinteren 2010 ble Falabella lansert. Vesken har blitt et av merkets desidert bestselgende produkt, og kjennetegnes ved sin markante lenke. Falabella er et prakteksempel på at luksusvesker ikke trenger å være av skinn, og du finner den hos oss sammen med andre vesker, tilbehør og klær.  (Les tidligere innlegg om merket her.)

Luxuryavd nyredigering-9739

Høyer Stella McCartney-6764

Valentino:
 Merket ble grunnlagt i 1960 av Garavani Valentino og hans partner Giancarlo Giammetti. Siden den gang har de kledd opp kvinner som Jackie Kennedy, Audry Hepburn og prinsesse Grace av Monaco. Valentino berømmes i dag som en av Italias stoltheter og er blandt de mest innflytelsesrike i motebransjen. Hos oss vil du finne et godt utvalg av sko, som pumps, ballerinas, støvler og sneakers. Nylig har vi også fått smaken på veskene, noe du ser eksempel på i bildet over.

Lite slår synet av et par Rockstud-pumps fra Valentino; skinnende sko med spiss tå og nagler rundt anklene. Skal du investere i et eksklusivt skopar bør både komfort og utseende være like viktig. Dette er modellen som innfrir. Det er ikke uten grunn at de ansatte hos oss sverger til disse som arbeidssko – du kan bruke de en hel dag. Modellen med kitten-heel har tre reimer som festes rundt ankelen. Dette gir en stabilitet utenom det vanlige. Det er viktig å merke seg at vi har ventelister på flere av modellene, så meld derfor interesse hvis du vil sikre deg et par.

Luxuryavd nyredigering-9748 Luxuryavd nyredigering-9701

Høyer Stella McCartney-6886

Høyer Stella McCartney-6843

Chloé:
Siden oppstart i 1952, med Gaby Aghion i spissen, har det franske motehuset hatt en enorm suksess. Deres kolleksjoner kjennetegnes ved sine romantiske, ultrafeminine design, som likevel har et ungdommelig og uredd særpreg. Med tidligere designere som Karl Lagerfeld og Stella McCartney, har generasjoner av kvinner sverget til Chloé. Jackie Kennedy, Brigitte Bardot og Grace Kelly er noen av de, og med dagens kreative designer, Clare Waight Keller, er listen blitt betydelig utvidet. Chloé har veskevarianter i smått og stort. Klassiske modeller som Marcie, Elsie og Paraty finner du såklart hos oss, men vi har også et godt utvalg av tilbehør som armbånd, ringer og lommebøker. For våren 2016 er det mye å glede seg til. Vi har kjøpt solbriller, samt veskene Faye og Hudson. Sammen med modellen Drew rangeres disse som tre av verdens mest ettertraktede it-vesker. (Ta kontakt dersom du vil settes opp på venteliste.)

Høyer Stella McCartney-6834

Høyer Stella McCartney-6833

Luxuryavd nyredigering-9754

Proenza Schouler:
Under studier ved Parson’s School of Design møttes duoen Jack McCollough og Lazaro Hernandez, som i 2002 grunnla kles- og accessoriesmerket Proenza Schouler. De fikk umiddelbar suksess. Faktisk så stor suksess at Barneys New York kjøpte opp hele den første kolleksonen deres! Etter mottagelse av CFDA Vouge Fashion Found i 2004 har det New York-baserte merket blitt anerkjent som et av de ledende i bransjen. I 2008 lanserte de sin aller første veskekolleksjon, hvor modellen PS1 ble presentert. Denne har ranselinspirerte detaljer, som gjør at den minner om en skoleveske. Sammen med suksessmodellen PS11 har vi to av merkets signaturvarer i flere farger og størrelser.

Høyer Stella McCartney-6813 lLuxuryavd nyredigering-9756

Luxuryavd nyredigering-9714

Og til slutt må vi nevne Max Mara. Dette er merket som skal heve luxuryavdelingen enda et steg opp når det kommer til jul. Deres hovedsatsning er kåper, og deres kjoler er fantastiske. Vi har nylig laget et innlegg om de som du kan lese her.

Så kjære leser.
I dag håper vi at du har lært noe nytt. Avdelingen byr på en rekke fantastiske fristelser, og vi ansatte er selvfølgelig til rådighet om du skulle lure på noe. Uansett om du vil dagdrømme eller om du vurderer din neste investering, så er du hjertelig velkommen til skattekammeret i toppetasjen hos Høyer Trondheim!

Foto: Margareta Rose

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…

Dame

Antrekket finner du hos Høyer!

Har du en full kalender fremover med festlige kvelder? Er du på jakt etter årets julekjole? Da må du fortsette å bla i dette innlegget.Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden har det kommet masse fine nyheter med både glitter og stas, så du finner helt sikkert noen nye favoritter hos oss. Jul eller ei, så…