Høyer Trondheim

HELE VERDEN SIKLER ETTER HOGAN

Skomerket Hogan ble stiftet i 1986, og deres første modell ”Traditional” var en klassisk cricket sko, designet for å være luksus som passet til en hver anledning. Hogan er en del av den italienske luksusmerkevaren Tod’s. Tod’s ble stiftet allerede på 1920-tallet av Dorino Della Valle, og det var andre generasjon i den italienske storfamilien som fikk ideen om Hogan til å bli en realitet.

Det tok nesten et tiår før Hogan kom ut med en ny skomodell etter ”Traditional”-modellen i 1986. I 1997, 11 år senere, ble merkets tredje modell ”Interactive” lansert.
I snart 20 år har sneakeren «Interactive» blitt oppdatert med både nye stoffkvaliteter, farger og stæsj for å holde kapp med trendene. Modellen har sin egen haute couture kolleksjon, og også egen brullypkolleksjon! Selve utformingen, med den karakteristiske sålen og logoen på siden, har de ikke endret siden lanseringen. ”Interactive” modellen symboliserer både det urbane og det luksuriøse, og er i dag også merkets mest kjente skomodell.

topbox_interactive_0
2009121

Hos Ingrid fra Høyer Trondheim har sneakers fra Hogan lenge vært en storfavoritt. Hun bruker de nesten hver eneste dag på jobb, og har de med seg hvor enn hun reiser. Uansett om det er Paris, Milano eller New York, så er sneakers fra Hogan alltid med. Hun beskriver de som utrolige behagelige, med god demping, noe som er viktig når hun skal stå lenge i butikken. I tillegg så passer de til alt! Et par Hogans piffer opp antrekket og kan gjerne brukes til både jeans, skjørt og kjoler! Casual chic – akkurat som vi liker det.

ingridhogan

Det er ikke bare Ingrid som har lagt sin elsk på Hogan. Blant annet Victoria Secret modellene Sara Sampaio og Gigi Hadid har blitt sett spradende rundt sneakers fra Hogan.
hogan

Vi har en god nyhet til dere, og det er at i løpet av Desember vil Hogan være å finne i butikkhyllene våre hos Høyer Trondheim! Ventelistene har allerede rukket å bli lange, og det er ingen tvil om at disse skoene kommer til å bli en hit. Hvem har vel ikke lyst på et par sko som er superbehagelig OG superfine å se på? Høyerjentene ønsker i alle fall at et par sneakers fra Hogan skal ligge under treet på juleaften.

Ta kontakt på 47478000, så skriver vi deg på venteliste! ♥

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Fire flotte dresser til 17.mai

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…

Dame

Vakre festantrekk fra Max Mara

Er du på utkikk etter noen nye skatter til garderoben som du kan ha glede av år etter år må du se på disse fantastiske antrekkene fra Max Mara. Det italienske merket er best i sin klasse når det kommer til kvalitet og lekre passformer. Kreasjonene er tidløse, samtidig som de skiller seg ut. Med…

Dame

Fine hverdagskjoler!

Kjoler er både behagelige og fine, og med en favoritt i klesskapet har du alltid noe å ha på deg! Vi har kjoler til enhver anledning, og har alltid noe å by på de gangene du vil føle deg ekstra fin. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen flotte kjoler som er perfekt til hverdags,…

Dame

Sporty og fine favoritter!

Dersom du er på utkikk etter noen freshe, fine og sporty antrekk til fritids-garderoben anbefaler vi å sjekke ut nyhetene fra Polo Ralph Lauren og Colmar! Vi har fått inn stilige skjorter, fargerike gensere og herlige shorts i lin som er et sikkerstikk denne sesongen! I dagens blogginnlegg viser vi frem noen favoritter du finner…