Høyer Trondheim

HELE VERDEN SIKLER ETTER HOGAN

Skomerket Hogan ble stiftet i 1986, og deres første modell ”Traditional” var en klassisk cricket sko, designet for å være luksus som passet til en hver anledning. Hogan er en del av den italienske luksusmerkevaren Tod’s. Tod’s ble stiftet allerede på 1920-tallet av Dorino Della Valle, og det var andre generasjon i den italienske storfamilien som fikk ideen om Hogan til å bli en realitet.

Det tok nesten et tiår før Hogan kom ut med en ny skomodell etter ”Traditional”-modellen i 1986. I 1997, 11 år senere, ble merkets tredje modell ”Interactive” lansert.
I snart 20 år har sneakeren «Interactive» blitt oppdatert med både nye stoffkvaliteter, farger og stæsj for å holde kapp med trendene. Modellen har sin egen haute couture kolleksjon, og også egen brullypkolleksjon! Selve utformingen, med den karakteristiske sålen og logoen på siden, har de ikke endret siden lanseringen. ”Interactive” modellen symboliserer både det urbane og det luksuriøse, og er i dag også merkets mest kjente skomodell.

topbox_interactive_0
2009121

Hos Ingrid fra Høyer Trondheim har sneakers fra Hogan lenge vært en storfavoritt. Hun bruker de nesten hver eneste dag på jobb, og har de med seg hvor enn hun reiser. Uansett om det er Paris, Milano eller New York, så er sneakers fra Hogan alltid med. Hun beskriver de som utrolige behagelige, med god demping, noe som er viktig når hun skal stå lenge i butikken. I tillegg så passer de til alt! Et par Hogans piffer opp antrekket og kan gjerne brukes til både jeans, skjørt og kjoler! Casual chic – akkurat som vi liker det.

ingridhogan

Det er ikke bare Ingrid som har lagt sin elsk på Hogan. Blant annet Victoria Secret modellene Sara Sampaio og Gigi Hadid har blitt sett spradende rundt sneakers fra Hogan.
hogan

Vi har en god nyhet til dere, og det er at i løpet av Desember vil Hogan være å finne i butikkhyllene våre hos Høyer Trondheim! Ventelistene har allerede rukket å bli lange, og det er ingen tvil om at disse skoene kommer til å bli en hit. Hvem har vel ikke lyst på et par sko som er superbehagelig OG superfine å se på? Høyerjentene ønsker i alle fall at et par sneakers fra Hogan skal ligge under treet på juleaften.

Ta kontakt på 47478000, så skriver vi deg på venteliste! ♥

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

På ønskelisten nå!

Høsten kan by på varierende vær, og antrekk med skjørt, boots og strømpebukse kombinert med strikk og fine kåper er noe som er perfekt til å regulere temperatur, men som også er veldig fint og komfortabelt. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk vi har på vår egen ønskeliste nå! Skjørt i kord og…

Dame

Siste nytt hos Høyer Solsiden

Et garderobeskifte er i luften, og Høyer Solsiden har alt du trenger for å krydre garderoben med flotte antrekk denne sesongen. Enten om du er på utkikk etter noe til jobb, hverdags eller fest har vi et stort utvalg. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk som står på ønskelisten nå.   Et delikat,…

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…