Høyer Trondheim

De ansattes ønskeliste

Heihei, og god søndag! De fleste har vel fått med seg at salget er i gang, og at det bugner av varer til fortryllende priser. Plaggene er hovedsaklig fra merkenes SS16-kolleksjoner, og vi har vist mye på bloggen gjennom sesongen. I dag lister jentene fra Høyer Trondheim opp favorittene sine fra salget. Enkelte plagg har de allerede gått til innkjøp av, mens andre har de oppført på ønskelista.

INGRID

1. Dere som har vært innom butikken i løpet av sesongen har kanskje sett Ingrid i den fantastiske blusen fra M Missoni? Denne er på salg til -40%, i likhet med skjørtet som har samme mønster. 2. Buksen fra Theory ble med til Paris! Denne falt hun umiddelbart for da hun brukte den på bloggen, og ble overrasket over hvor utrolig komfortabel den er. 3. Den gule kjolen fra Tory Burch vil definitivt spre glede i hverdagen! Ingrid så fantastisk ut da hun brukte den på bloggen i mai.

0sf4

1. En fortryllende kjole fra DvF. Legg merke til det fantastiske broderiet. 2. Jakken fra Morris gjør seg utmerket over en kjole eller bluse, men kan også brukes alene som overdel. 3. VALENTINO-ALARM! Disse sandalene i gull er nå å finne på salget. Det er kun et svært begrenset antall igjen, men kanskje er du så heldig at det er i akkurat størrelsen din? 4. By Malene Birger sin Teodosio-modell er en evigvarende favoritt, og Ingrid har brukt varianten i cream mye.

0sf5

LISBETH

1. Muligens sesongens lekreste antrekk! Lisbeth tok med settet fra Max Mara på innkjøp i Paris, og så strålende ut fra morgen til kveld. 2. Sandaler fra Jimmy Choo. 3. Veske fra Stella McCartney. 4. På dette bildet har Lisbeth valgt en herlig jakke fra Vince. Nå som det går mot høst vurderer hun absolutt å kjøpe den. Buksen finner dere også på salg.

0sf6

1. Noen ganger kan en kjole få deg til å stråle, og denne fra Max Mara gjør akkurat det. Obsobs! Det er kun en igjen! 2. En lekker overdel fra Tory Burch. 3. Sandaler fra Tory Burch.

0sf7

JULIE

1.Da Julie reiste til Spania i sommer ble kjolen fra Berit Hjelde en favoritt. 2. DvF er kanskje vår aller beste leverandør av kjoler, og denne modellen er uten tvil på Julie sin ønskeliste! 3. Fortryllende kjole fra Alice+Olivia.

0sf1

1.Baum und Pferdgarten finner du i trendavdelingen. Den grå blazeren på bildet er i et mykt og elastisk stoff, noe som gjør den svært enkel å bruke. 2. Kjole fra Designers Remix.

0sf2

1. Nok en drømmekjole fra Alice+Olivia. 2. Julie ble desverre ikke invitert i bryllup i år, men lot seg likevel friste av den fantastiske kombinasjonen av kjole og skjørt fra Zetterberg. 3. Lekker kjole fra Maria Westerlind ble med henne til Sri Lanka i påsken.

0sf8

ELISABETH

1.Elisabeth så ut som en gudinne i maxikjolen fra DvF. 2. Søt bluse fra Tory Burch. 3. Freshe sandaler fra Michael Kors. 4. I likhet med Lisbeth, ønsker Elisabeth seg jakken fra Vince.

0sf12

MARIE

1.Det er mye fint på salg fra Designers Remix. Her viser Marie skinnskjørt kombinert med favorittoppen i sort. 2. MiH sine hvite bootcut jeans er på salg! 3. Superkult sett fra Tory Burch skulle gjerne vært i Marie sin garderobe.

0sf9

Alle som kjenner Marie vet at hun er mye på trening. Nå har hun oppført en rekke godbiter fra Adidas by Stella McCartney på ønskelista!

0sf10

1.Denimkjole fra MiH. 2. Supersøt veske med frynser fra Day Birger et Mikkelsen.

0sf11

Dette var altså Høyerjentene sine ønskelister fra salget. Nå vil vi vite hva som er på din! Kom gjerne innom oss i butikk, eller kontakt oss på telefon: 47478000 (Solsiden: 73510996) 😀

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

2 comments on “De ansattes ønskeliste

  1. Hannah on

    Har dere str 38 eller 39 igjen i skoene fra valentino? Kan de sendes? Hva er før og nå pris evt? Kontakter dere ved svar 🙂

    Svar

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…