Høyer Solsiden

BLAZER: En klassisk hverdagslook!

Processed with VSCO with a5 preset

BLAZER; ET MUST-HAVE I KLESSKAPET

Er det én ting man absolutt bør ha i klesskapet, er det en klassisk blazer. Mange forbinder blazer kun med dress og finstas – men det trenger det absolutt ikke å være! Ole og Kenny viser derfor i dag hvordan man kan style blazeren på en fin, men hverdagslig måte 🙂 Legg merke til de fine fargene som kombineres!

Processed with VSCO with a5 preset

Ved å sette sammen blazeren med en røffere bukse fra Jacob Cohën får Kenny en fin balanse mellom en pyntet og hverdagslig look. Det er ingen tvil om at de semskede bootsene også er med på å gjøre antrekket mer casual. Ole velger å kombinere den grønnfargede blazeren med en penere Frislid-bukse, men toner ned looken med lyse sko fra Common Projects.

Processed with VSCO with a5 preset

Vi har nylig fått inn klokker fra Abbott & Mosley til herre – noe vi tror vil falle i smak hos dere grunnet et enkelt og tidløst design. 

Processed with VSCO with a5 preset

Enten om du foretrekker boots, eller sneakers, kan begge varianter brukes til både blazer og dress for et mer avslappet preg. 

Processed with VSCO with a5 preset

Det er ingen tvil om at spreke, fargerike skjerf vil gjøre susen på antrekkene i høst!  

Processed with VSCO with a5 preset

Både Ole og Kenny sverger til skjortene fra Barba Napoli, og det er ikke uten grunn vi har valgt å ta de inn i butikk. Med gode kvaliteter, fine snitt og komfort er en skjorte fra det italienske merket helt klart en god investering. Ole viser en hvit variant mens Kenny kjører en lyseblå med hvite striper. 

Processed with VSCO with a5 preset

OLE: Blazer & bukse Frislid Skjorte Barba Napoli Skjerf Stenströms Sko Common Projects //
KENNY: Blazer Oscar Jacobson Bukse Jacob Cohën Skjerf Stenströms Skjorte Barba Napoli Sko RM Williams

Kom gjerne innom oss på Høyer Solsiden så hjelper vi DEG med å finne den perfekte hverdags-blazeren! Kenny, Ole og resten av Solsidengjengen ønsker dere en flott torsdag videre! 🙂 PS: Legg oss gjerne til på Snapchat @hoyersolsiden.

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

TOILLDAG 16.MARS

Endelig braker det løs med Toilldag på lørdag!  Vi blir mer og mer «toillat» for hvert år som går, og tilbudene i år er sinnsykt bra!Du får blant annet 60% rabatt på utvalgte sko og vesker fra Valentino, Chloè og Jimmy Choo. Ikke minst vil du finne MANGE fine klær fra populære merker som Zimmermann,…

Dame

SALGSFEST HOS HØYER SOLSIDEN!

På onsdag braker det løs med  SALGSFEST hos Høyer Solsiden! Her kan du sikre deg massevis av godbiter til opptil -60% fra populære merker som Parajumpers, Ganni, BRGN, CP Company, Weekend Max Mara, By Malene Birger, Cala Jade Frislid og mange, mange flere. Ingenting er som å handle flotte kvalitetsklær og tilbehør som du har…

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…