Høyer Solsiden

BLAZER: En klassisk hverdagslook!

Processed with VSCO with a5 preset

BLAZER; ET MUST-HAVE I KLESSKAPET

Er det én ting man absolutt bør ha i klesskapet, er det en klassisk blazer. Mange forbinder blazer kun med dress og finstas – men det trenger det absolutt ikke å være! Ole og Kenny viser derfor i dag hvordan man kan style blazeren på en fin, men hverdagslig måte 🙂 Legg merke til de fine fargene som kombineres!

Processed with VSCO with a5 preset

Ved å sette sammen blazeren med en røffere bukse fra Jacob Cohën får Kenny en fin balanse mellom en pyntet og hverdagslig look. Det er ingen tvil om at de semskede bootsene også er med på å gjøre antrekket mer casual. Ole velger å kombinere den grønnfargede blazeren med en penere Frislid-bukse, men toner ned looken med lyse sko fra Common Projects.

Processed with VSCO with a5 preset

Vi har nylig fått inn klokker fra Abbott & Mosley til herre – noe vi tror vil falle i smak hos dere grunnet et enkelt og tidløst design. 

Processed with VSCO with a5 preset

Enten om du foretrekker boots, eller sneakers, kan begge varianter brukes til både blazer og dress for et mer avslappet preg. 

Processed with VSCO with a5 preset

Det er ingen tvil om at spreke, fargerike skjerf vil gjøre susen på antrekkene i høst!  

Processed with VSCO with a5 preset

Både Ole og Kenny sverger til skjortene fra Barba Napoli, og det er ikke uten grunn vi har valgt å ta de inn i butikk. Med gode kvaliteter, fine snitt og komfort er en skjorte fra det italienske merket helt klart en god investering. Ole viser en hvit variant mens Kenny kjører en lyseblå med hvite striper. 

Processed with VSCO with a5 preset

OLE: Blazer & bukse Frislid Skjorte Barba Napoli Skjerf Stenströms Sko Common Projects //
KENNY: Blazer Oscar Jacobson Bukse Jacob Cohën Skjerf Stenströms Skjorte Barba Napoli Sko RM Williams

Kom gjerne innom oss på Høyer Solsiden så hjelper vi DEG med å finne den perfekte hverdags-blazeren! Kenny, Ole og resten av Solsidengjengen ønsker dere en flott torsdag videre! 🙂 PS: Legg oss gjerne til på Snapchat @hoyersolsiden.

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame

Moncler er en forkortelse for Monestier-de-Clermont, som er en liten landsby i alpene, og merket startet sitt eventyr med å lage robuste soveposer og utstyr til tøffe eventyrere i alpene. De ble kjent for sin gode kvalitet og sterke materiale.  Til og med det franske skilandslaget var i fult utstyr fra Moncler i 1966. Det var ikke…

Dame

Høstens fineste nyheter fra Ganni

Vi har fått inn utrolig mange flotte nyheter fra alle våre favorittmerker den siste tiden, så nå er det perfekt timing for å oppgradere garderoben på. Vi hjelper deg gjerne med å finne dine personlige favoritter! Hos Høyer Solsiden har det akkurat kommet en fantastisk kolleksjon fra Ganni som krydrer garderoben med det lille ekstra….

Dame

Klassisk høstmote

Det er ingen tvil om at høsten har meldt sin ankomst. Bladene er godt i gang med å skifte farge, og temperaturen kryper nedover. Heldigvis er høstmoten noe av det fineste vi vet, og butikken er fylt til randen av lekre nyheter. Om man ønsker å bygge en tidløs høstgarderobe er det lurt å investere…

Herre

Sesongens jakker fra Moncler til herre

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben, og er noe du kan ha glede av år…