Høyer Solsiden

BLAZER: En klassisk hverdagslook!

Processed with VSCO with a5 preset

BLAZER; ET MUST-HAVE I KLESSKAPET

Er det én ting man absolutt bør ha i klesskapet, er det en klassisk blazer. Mange forbinder blazer kun med dress og finstas – men det trenger det absolutt ikke å være! Ole og Kenny viser derfor i dag hvordan man kan style blazeren på en fin, men hverdagslig måte 🙂 Legg merke til de fine fargene som kombineres!

Processed with VSCO with a5 preset

Ved å sette sammen blazeren med en røffere bukse fra Jacob Cohën får Kenny en fin balanse mellom en pyntet og hverdagslig look. Det er ingen tvil om at de semskede bootsene også er med på å gjøre antrekket mer casual. Ole velger å kombinere den grønnfargede blazeren med en penere Frislid-bukse, men toner ned looken med lyse sko fra Common Projects.

Processed with VSCO with a5 preset

Vi har nylig fått inn klokker fra Abbott & Mosley til herre – noe vi tror vil falle i smak hos dere grunnet et enkelt og tidløst design. 

Processed with VSCO with a5 preset

Enten om du foretrekker boots, eller sneakers, kan begge varianter brukes til både blazer og dress for et mer avslappet preg. 

Processed with VSCO with a5 preset

Det er ingen tvil om at spreke, fargerike skjerf vil gjøre susen på antrekkene i høst!  

Processed with VSCO with a5 preset

Både Ole og Kenny sverger til skjortene fra Barba Napoli, og det er ikke uten grunn vi har valgt å ta de inn i butikk. Med gode kvaliteter, fine snitt og komfort er en skjorte fra det italienske merket helt klart en god investering. Ole viser en hvit variant mens Kenny kjører en lyseblå med hvite striper. 

Processed with VSCO with a5 preset

OLE: Blazer & bukse Frislid Skjorte Barba Napoli Skjerf Stenströms Sko Common Projects //
KENNY: Blazer Oscar Jacobson Bukse Jacob Cohën Skjerf Stenströms Skjorte Barba Napoli Sko RM Williams

Kom gjerne innom oss på Høyer Solsiden så hjelper vi DEG med å finne den perfekte hverdags-blazeren! Kenny, Ole og resten av Solsidengjengen ønsker dere en flott torsdag videre! 🙂 PS: Legg oss gjerne til på Snapchat @hoyersolsiden.

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

På ønskelisten nå!

Høsten kan by på varierende vær, og antrekk med skjørt, boots og strømpebukse kombinert med strikk og fine kåper er noe som er perfekt til å regulere temperatur, men som også er veldig fint og komfortabelt. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk vi har på vår egen ønskeliste nå! Skjørt i kord og…

Dame

Siste nytt hos Høyer Solsiden

Et garderobeskifte er i luften, og Høyer Solsiden har alt du trenger for å krydre garderoben med flotte antrekk denne sesongen. Enten om du er på utkikk etter noe til jobb, hverdags eller fest har vi et stort utvalg. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk som står på ønskelisten nå.   Et delikat,…

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…