Høyer Trondheim

4 kjappe om nyttår

overskrift

I morgen er det årets siste dag og i den anledning har vi stilt fire spørsmål til sju av våre ansatte for å se tilbake på året som har gått, samtidig som vi vil prøve å spå 2016 trendmessig. Spørsmålene vi stilte var som følger:

1.Hvilke trender har du tro på i 2016?

2.Hvordan ser nyttårsantrekket ut?

3.Har du noen nyttårsforsett, i så fall hvilke(t)?

4.Hva er ditt beste kjøp/dine beste kjøp i 2015?

 

Hans Christian

HC

1.Trenden for 2016 tror jeg blir å mikse forskjellige stilarter, spesielt det formelle mot det uformelle. Eksempler som illustrerer dette er bruken av sneakers til (1) en penbukse, (2) frakk og jeans eller (3) en hvitskjorte med doble mansjetter kombinert med en jeans og genser.

2.Jeg feirer nyttårsaften på herlige Oppdal, så da blir antrekket noe mer nedtonet enn om jeg skulle feiret nyttårsaften i byen. Da ville jeg gjerne gått for en blå dress fra Frislid.

3.Mitt nyttårsforsett er å være mer i bevegelse utendørs, også på hverdager og ikke bare i helgene.

4.Jeg har gjort mange gode kjøp i året som har gått, men de som trekkes ut som beste kjøp er vel hvite Common Project sko, jeans fra Jacob Cohen, sko fra Churc og en grå flanellbukse fra Frislid.

Silje

silje2

1. I 2015 har jeg blitt forelsket i suede (semsket skinn), så denne trenden tror (og håper!) jeg vil vedvare i 2016 – både på sko, plagg og vesker. Jeg er også veldig glad i frynser og velger å tro at jeg egentlig er født Pocahontas. Det er heller ingen hemmlighet at de store motehusene liker å leke med farger hver vår, og jeg har spesielt tro på oransje som it-fargen i året som kommer.

2.Siden jeg alltid har hatt en oppfatning av at man skal dra på med det fineste man har i garderoben på årets siste dag, slår jeg til med en paljettkjole som glitrer mer enn juletreet ditt! Min versjon av «less is more» er «læss på mer» som vi sier på trøndersk. Derfor blir det en paljettkjole med en diskré veske fra Chloé.

3.Mitt nyttårsforsett er å kvitte meg med det altfor gode forholdet mitt til brus og sjokolade… I tillegg skal jeg gjøre en ekstra god innsats på masteroppgaven min som jeg starter på i januar.

4.Mitt beste kjøp i 2015 er definitivt pelsen min fra Ravn. Fargen (lysegrå) står til mye i garderoben min, i tillegg til at den har holdt meg varm i hele vinter.

Andre

Andre

1. Sånn som tiden er nå, har jeg tro på at de trendene som kommer i 2016 er en videreføring av dagens trender. Vi har kjøpt inn en del farger; mye grønt og brunt, samt «vaskede» farger, ikke klare farger. Ellers kommer det mye av lyse farger, kittfarger. I motsetning til damemoten som gjerne har enkelte plagg som er trendy i enkelte sesonger (f. eks ponchoen nå i høst), holder herremoten seg slik som den er. Jeansene forblir mellomblå uten veldig mye detaljer. Kort oppsummert vil vi se mye til 2015 i 2016, men med andre farger og materialer på plaggene enn det som er i dag.

2.Nyttårsantrekket består selvfølgelig av en mørk dress!

3.Jeg har ingen speseielle nyttårsforsett.

4.Mitt beste kjøp i 2015 er utvilsomt min travel water resistant mtm blazer fra Canali.

Julie

Julie

1.Diane von Furstenberg viste frem en fresh kolleksjon for vår og sommer med innslag av rosa, gult og gyldne nyanser. Dette gleder jeg meg skikkelig til å få inn i butikk. Ellers har jeg tro på buksedressen og kombinasjonen av tynn strikk og mer sommerlige materialer.

2.Søren, det var nyttårsantrekket ja! Faktisk så har jeg ikke peiling. I fjor hadde jeg på meg en stroppløs jumpsuit med leopardmønster.

3.Jeg har opptil flere nyttårsforsett; å komme meg tilbake til New York,  å klekke ut mange spennende bloggkonsept, å bli enda bedre på foto i tillegg til å fullføre bøker jeg starter på… 🙂

4.To av mine beste kjøp er begge jumpsuits fra Michael Kors. Jeg bare ELSKER dem og bruker de til alt; skole, jobb, hjemme i sofaen og på fest. Fått valuta for pengene der, altså!

Marcus

marcus

1.For 2016 tror jeg at stilen holder seg veldig ren med enkle snitt, og at fokuset vil ligge på å gjøre stilen bedre med rene linjer. Jeg tror vi går inn i en periode der man får en mer klassisk look på plaggene, à la casino-stilen. Mange av de store motehusene lar seg inspirere av denne stilen, som vi ser spesielt på konfeksjon.

2.Nyttårsantrekket blir en dobbeltspent smoking i camo. Feiringen i år blir trolig i Las Vegas, men ellers er ikke nyttår planlagt videre – vi tar ting litt som det kommer.

3.Mine nyttårsforsett er: (1) Mindre prat, mer handling og (2) gro ut hårmanken.

4.Mine blå suede sko fra R.M Williams er jeg veldig fornøyd med. I tillegg har jeg flere jeans fra Jacob Cohen som kan sies å være de beste kjøpene i år.

Lisbeth

lissi

1.Jeg har troen på et veldig 70-tallsinspirert 2016 med mye suede og frynser. Slengbuksene vil bli trendy også i det kommende året, i tillegg til A-formede skjørt (gjerne med knapper i ekte 70-tallsstil). Denne trenden så jeg også på innkjøp hos Chloé, der det var mye fletter og frynser, i tillegg til suede (semsket). En annen trend som kommer dette året, spesielt mot våren, er romantiske bluser som har både blonder og broderier. Solbriller vil også være med i trendbildet for nyåret og der har vi gått til innkjøp av fantastiske solbriller fra Chloé som gjenspeiler de nye trendene veldig godt.

2.Siden jeg tilbringer nyttårsaften på hytta, vil antrekket være med nedtonet enn om jeg skulle feiret nyttår i byen. Jeg ender nok på en comfy ullkjole, selvfølgelig fra butikken!

3.Et nyttårsforsett er å røre meg mer og spise sunnere. Ellers er det viktig for meg å være konsentrert på å gjøre gode innkjøp til butikken – det å gjøre kundene enda mer fornøyd med det utvalget vi skal ha i butikk. Det å tilfredsstille kundene våre er utrolig viktig for alle vi som jobber her. Etter hvert som butikken har blitt eldre, har det også blitt lettere å lære kundene og kjenne, noe som gjør innkjøpene mye lettere også.

4.Mitt beste kjøp er definitivt den sorte Marcievesken min (str. medium). Den bruker jeg nesten hver dag, i tillegg til at den alltid er med meg på reise. Jeg var så heldig å få en dunjakke fra Moncler til jul og denne vet jeg kommer til å bli en favoritt i lang tid fremover.

Margareta

Margareta

1.Jeg har troen på at rysjer, blonder og 70-tallsbohem blir gjeldende inn i 2016. I tillegg spår jeg fargen oransje som den store trendfargen. Vi har allerede fått inn en herlig oransjefarge fra Carven i butikken.

2.Siden jeg fikk oppfylt julegaveønsket mitt fra samboeren, en knallrosa blondekjole fra Diane von Furstenberg, utgjør dette nyttårsantrekket i år. Kjolen kombineres med mine favorittsko fra Valentino og en veske fra Stella McCartney som jeg har blitt veldig glad i.

3.Mitt nyttårsforsett er at jeg skal leve mer i nuet og ikke tenke så langt fremover hele tiden.

4.Mine to beste kjøp i 2015 er definitivt skoene mine fra Valentino og regnjakken min fra Norwegian Rain! Dette er rett og slett fordi Valentinoskoene gjør et hvert antrekk til en million, i tillegg til at jakken er superpraktisk i det til tider regnfulle landet vi bor i – samtidig som man føler seg smashing i den.

 

Vi håper du synes dette var en morsom vri på et blogginnlegg og at du fikk litt innblikk i hva ansatte i Kongens Gt. tror og håper om det nye året. Vi gleder oss til 2016! 🙂

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…

Dame

Høstens farger fra Juicy Couture

Juicy Couture har vært kjendisenes go-to i mange år, og det går aldri av moten! Merket er kjent for sine herlige og spreke farger og myk velour som holder seg bra lenge med nydelig passform! Vi har akkurat fått en ny levering, og nå har vi et stort utvalg av fantastiske farger som er perfekt…